Jeg healer deg intuitivt. Lysenergien går dit du trenger det mest. I tillegg kan jeg ved hjelp av mine klarsynte evner kanalisere direkte til deg, hva som er årsaken til dine plager. I enkelte tilfeller er det av avgjørende betydning for å kunne bli frisk at man kommer til bunns i årsaken til plagene.

I et tilfelle hadde jeg en klient som hadde vært syk i et helt år. Personen ble bare dårligere og dårligere. Legene forstod ikke årsaken til problemet. Da jeg behandlet klienten fikk jeg til meg at det var en bakteriell infeksjon og at problemet kom fra drikkevannet. Med en healing time og rent vann..ble personen raskt frisk igjen:-) Etter et års langt sykdomsforløp, utallige legetimer og antibiotika kurer.  Under en fjernhealing eller aurarens/klebeånd rens er alt du trenger å gjøre finne deg en god stol å sitte i. Føl deg avslappet, gjerne ha et glass med vann ved din side. Viktig å drikke rikelig etterpå. Under healingen kan du oppleve prikking i hender og føtter noen merker dette sterkere enn andre. Noen kan kjenne på at smertene blir øyeblikkelig forverret før de forsvinner. De fleste blir veldig trøtte og finner en indre ro. Alt er normalt og forbigående.


De som får fjernhealing av meg vil i tillegg få etterhealing i to dager etterpå. Denne etterhealingen vil føles mer vagt og er ment å kun balansere energiene i ettertid av fjernhealingen.


FJERNHEALING (30 min) kr 500,-. inkl mvaAura rens/Rens av klebeånder kr 500,- inkl mvaHealing av dyr kr 300,- inkl mva

Beløp vippses til 932 65869 før behandling.

Ta kontakt på sms 932 65869 for timebestilling eller på mail til irennaustdal@gmail,com

Del denne siden